MÅLTIDERNEmåltidernemåltiderne

Vi bruger kun økologiske og biodynamiske madvare og alt mad er vegetarisk.

Alle grøntsager leveres friske hver uge fra den lokale biodynamiske landmand.
Fuldkornsprodukter og brød kommer fra bageriet Aurion.
De vegetariske postejer og mælk er fra et biodynamisk gårdmejeri.

Vi laver maden på stuerne, så de små børn kan dufte og glæde sig til maden.

Til måltiderne samles børn og voksne på stuen og spiser sammen. Vi forsøger altid at skabe en hyggelig ramme omkring det fælles måltid.
Bordet dækkes pænt og vi synger både før og efter maden.
Maden er en vigtig sanseoplevelse for børnene og samtidigt har den stor betydning i forhold til, at styrke det sociale fællesskab.

Kl 08.30 servere vi morgengrød bestående af hel byg, quinoia, havregryn, rosiner, samt hørfrøolie. Serveres med en smørklat.
Til frokosten varierer måltidet, men altid med en ugentlig rytme, feks får vi altid pizza om torsdagen.
Vi følger årets rytme og tilpasser maden til årstiden.
Eftermiddagsmåltidet består af vort hjemmebagte speltbrød samt frugt.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Hjemmebagt rugbrød Quinoia Grøntsagssuppe Pizza af fuldkorns-bund Hjemmebagt rugbrød
med vegetabilske med grøntsagssovs af årstidens grøntsager med grønsagsfyld med vegetabilske
postejer   med fuldkornspasta. og ost postejer
og agurk       og agurk
         

Børn med fødevareallergi:

Vi er meget imødekommende overfor børn med fødevareallergi og har stor erfaring med, at undlade bestemte fødevarer. Tag en snak med pædagogen på stuen og vi finder den løsning, som passer dit barn..

Scroll to top